Doeg 2022, Hallo 2023

Ja hoor het einde van 2022 is in zicht en dat betekend dat het tijd is voor een Doeg 2022, Hallo 2023 bericht! Eerst blikken we even terug en aan het eind van dit bericht ga ik vertellen wat mijn doelen/wensen voor 2023 zijn!
kerst mini shoot 2022 van zoelen fotografie

Dit jaar begon ik weer “echt” met werken. Niet dat ik dat hiervoor niet deed, maar in januari zat mijn zwangerschaps verlof er dan toch echt op. Ik moest even wennen, want waar ik voor dat onze krummel er was alles maar plande moest ik nu rekening houden met wanneer Roy thuis was of er iemand op meneer kon passen. Gelukkig was ik snel gewend en vloog het jaar voorbij!

Afgelopen jaar mocht ik ontzettend veel leuke shoots doen. Er was veel variatie en er waren ook weer een aantal terug komende klanten. Ook mocht ik een aantal shoots doen met mensen die echt wel een stukje moesten rijden. Ik voel me dan zo vereerd dat ze special voor mij deze kant op komen!

newborn - van zoelen fotografie

Even een 5 leuke feitjes over 2022:

1. De favoriete buiten locatie was de Sahara! Super leuk, want ik vind dit ook een erg leuke locatie! Lekker veel licht en veeeeeel ruimte haha!

2. De favoriete kleur om te gebruiken tijdens een newbornshoot van meisjes was Bordeaux rood. Bij alle meisjes die ik mocht fotograferen tijdens een newborn shoot heb ik deze kleur mogen gebruiken!

3. Nog een newborn feitje. De meisjes wonnen het dit jaar ruim. Van alle newborn shoots waren er maar 2 jongetjes. Grappig dat verschil, want 2 jaar geleden fotografeerde ik alleen maar jongens in een jaar tijd!

4. De mini albums die bij sommige shoots zitten vielen erg in de smaak. Ook mocht ik een aantal toffe luxe albums ontwerpen en afleveren. Zo tof die herinnering voor later!

5. Ik besloot halverwege het jaar bepaalde shoots niet meer aan te bieden. Ondanks dat ik ze wel heel leuk vond, vind ik het fijn om me wat meer op bepaalde dingen te gaan richten. Aankomend jaar zullen jullie hier meer van merken!

cakesmash - van zoelen fotografie
Plannen 2023

Voor het nieuwe jaar staan er wat leuke dingen/wensen op de planning. De grootste wens is om een passende workshop zwangerschapsfotografie te gaan vinden. Ik wil komend jaar me namelijk meer hier op gaan richten (en ook op de zwangerschappen in de studio)

Verder komen er aankomend jaar sowieso 2 keer mini shoots. Uiteraard komt er een met het kerst thema, maar ik wil ook een mini shoots dagen houden ergens eind maart/begin april (lees leuk om de foto’s cadeau te doen voor vader of moederdag).

Verder hoop ik heel erg op dezelfde tour al afgelopen jaar door te gaan en nog meer mensen blij te kunnen maken met prachtige foto’s!

Voor nu ga ik nog even genieten! Ik heb lekker nog een lang weekeind vrij en dan lekker knallen in het nieuwe jaar!

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.