31
DEC
2019

Doei 2019!

Comments : 0

En toen zat 2019 er al weer bijna op! Een mooi jaar met heel veel leuke opdrachten, nieuwe dingen en leuke mensen! De meeste mensen maken aan het eind van het jaar de balans vaak even op. Wat was er fijn dit jaar, wat willen we liever vergeten, wat gaan we misschien nog wel weer doen dit jaar en wat absoluut niet?

Nou ik had een fijn jaar! Ik ging dit jaar voor de 2e keer de Mont Ventoux beklimmen met Tour du ALS, er kwam een nieuw gezinslid bij (onze 2e hond Dobby), we maakten in onze zomervakantie een heerlijke overkapping in de tuin en in oktober gingen Roy en ik samen het geregistreerd partnerschap aan.

Ook zakelijk had ik het leuk! Ik had heel veel leuke fotoshoots met bestaande en nieuwe klanten. Ik ontdekte nieuwe fotografie locaties en ik kocht verschillende leuke dingen voor in de studio!

Grappig om te weten:
1. Ik mocht dit jaar 11 baby’s fotograferen. Waar ik vorig jaar, op een meisje na, alleen maar jongens mocht fotograferen, kwam er een ommekeer en fotografeerde ik in oktober en november nog een aantal meiden!
2. De favoriete locatie dit jaar was de Sahara. Bijna alle buiten shoots vonden plaats op die locatie! En extra leuk; het is ook een van mijn favoriete locaties!
3. Ik kreeg een aantal prachtige zwangerschapsjurken binnen en mocht hier al een aantal mooie zwangere dames in fotograferen. Inmiddels heb ik keuze uit 3: Een oker gele, een bordeaux rode en een kanten witte.

4. Ik ontmoette door een aantal fotomeetings een aantal leuke collega fotografen! Zo leuk om te kletsen over de zelfde passie!

Voor 2020 staan er al weer leuke dingen op de planning! Ook bestaand in 2020 mijn bedrijf 5 jaar dus daar gaan we ook iets leuks mee doen!

Voor nu wil ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen en een prachtig en liefdevol 2020!

About the Author

Leave a Reply

*