27
DEC
2020

Doei 2020

Comments : 2

2020 zit er al bijna weer op en dat betekend dat we de balans weer gaan opmaken. En WOOWH wat was het een bizar jaar!

Het jaar begon rustig. Ik had niet heel veel shoots staan, maar wel shoots waar ik heel blij van werd. Net toen de shoots weer een beetje op gang kwamen, kwam de grote C om de hoek kijken. Alles kon afgezegd of verschoven worden. Maar ik heb niet stil gezeten. Mijn studio kreeg een opfrisbeurt, ik bestelde demo producten en gelukkig kon ik bij mijn andere baan gewoon aan het werk blijven! 

Gelukkig kon ik rond juni weer lekker aan de slag en kreeg ik mega veel aanvragen! Zoo leuk! 

Inmiddels zitten we een lockdown wat betekend dat ik dus tot 19 januari niet aan het fotograferen ben, maar ook nu zit ik niet stil! Ik ben bezig met een compleet nieuwe website en met de pakketten voor 2021. Ik heb besloten een aantal pakketten niet meer aan te bieden en andere pakketten uit te breiden zodat je zelf de grootte van je shoot kunt bepalen. Meer hier over in een volgende blogpost! 

En dan nu even wat leuke feitjes over afgelopen jaar!

  • Laat ik ook maar direct met de leukste beginnen! Wij werden voor de 2e keer oom en tante! Natuurlijk kon een shoot niet ontbreken en mocht ik mijn kleine nichtje terwijl ze nog geen 2 weken oud was ontvangen in mijn studio voor een uitgebreide shoot! 
  • Ik had dit jaar een stormloop op cakesmash shoots! Zoo leuk! Ik vind dit zo leuk om te doen! Ook ben ik dit jaar begonnen met het zelf maken van de taarten! Zo kan ik de kleur van de taart op de versiering afstemmen!
  • Bij far was ook dit jaar de Sahara weer de favoriete locatie! 
  • Begin februari sprak ik af met een groep leuke collega fotografen. We kletsen gezellig, fotografeerden elkaar en verschillende modellen. Zo leuk! Inmiddels hebben we een aantal keer vaker afgesproken met verschillende groepjes en zijn er echte vriendschappen ontstaan, zo leuk! 
  • Ik bood dit jaar voor het eerst foto albums aan en hoe tof is het dat er ook al meerdere mensen zijn geweest die een album hebben nabesteld! Extra leuk; vanaf volgend jaar biedt ik verschillende pakketten inclusief album aan! 

Voor nu wil ik jullie allemaal een geweldig uiteinde van het jaar wensen. Maak van de laatste dagen van dit jaar wat moois ondanks dat je niet met veel mensen mag samen komen en geniet van de kleine dingen! 

Tot volgend jaar! 

Liefs Judith

About the Author
  1. Ingrid Reply

    Heerlijk om te lezen dat je geen problemen ervaart maar van de grote C juist een uitdaging hebt gemaakt! Mooi!

    Ik wens je een heel mooi succesvol 2021 toe, dat je met jouw mooie talent nog veel mensen blij mag maken!

Leave a Reply

*