01
JAN
2020

Hallo 2020!

Comments : 0

Happy Newyear!

Ja het is zover het is 2020! Een jaar waarvoor al weer mooie plannen in de agenda staan, maar ik ook een aantal doelen heb!

Wat heb ik al op de agenda staan?
In januari ga ik eerst een toffe workshop newbornfotografie volgen bij Liselot Kamphuis Fotografie! Ik volgde al eerder een newborn workshop, maar zo af en toe bijscholen is nooit verkeerd!

In februari staat er een leuke meeting op de planning met allemaal leuke mede fotografen! We gaan met een gezellige groep afspreken om te kletsen maar ook om foto’s te maken!

In April staat er een ladysnight op de planning! Ik ben al druk bezig met nieuw promotie materiaal zodat ik mezelf en mijn kunnen weer op de kaart kan zetten!

Doelen:
Dit jaar wil ik minimaal 2 workshops gaan volgen. De eerste staat al ingepland en de 2e wordt waarschijnlijk een workshop zwangerschaps fotografie. Ik vind deze tak van fotografie zo mooi en wil me hier aankomend jaar veel meer in gaan verdiepen!

Afgelopen weken ben ik weer druk in de weer geweest met mijn studio en in januari ga ik dit helemaal klaar maken. Mijn werkplek is verhuisd naar een ander plekje in huis en zo is er wat meer ruimte in mijn studio.

Afgelopen jaar volgde ik al een workshop landschapsfotografie, dit jaar wil ik me er ook meer toe zetten dit ook echt te gaan doen! Zo kijk je toch weer heel anders naar de omgeving waar je bent.

En dan als laatste, extra leuk: Dit jaar wil ik mini sessies gaan organiseren. Hoe en wat dit precies gaat zijn ga ik nog uitwerken, maar het komt er op neer dat ik dagen ga plannen voor korte sessies met een bepaald thema! Super leuk!

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

About the Author

Leave a Reply

*