04
JAN
2021

Hallo 2021!

Comments : 0

Het is al weer 2021 en tijd om mijn doelen en wensen met jullie te delen! Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig 2021 mogen hebben met heel veel liefde en geluk! 

2020 was voor mij helemaal niet zo slecht, maar we gaan natuurlijk voor een mooier 2021! En daarom heb ik een aantal mooie doelen en wensen voor 2021. Daar komen ze:

Nieuwe website:

Laten we maar beginnen met het geen wat er als eerste aan zit te komen. Er komt namelijk een nieuwe website aan! Ik ben al druk bezig met alles en het grootste gedeelte staat al, maar er moet nog wel even aan gewerkt worden. Een mooi maar ook tijdrovend klusje.

Workshops:

Ik wil dit jaar minimaal 1 workshop gaan volgen. Afgelopen jaar zei ik al dat ik een workshop zwangerschapsfotografie wilde volgen, maar dit is er niet van gekomen. Dus dit jaar wil ik die sowieso gaan doen. Ook wil ik misschien nog wel een wrap workshop gaan doen!

Minisessies:

Ik wil dit jaar als alles het toelaat in ieder geval 2 keer minisessies gaan doen. De eerste in het voorjaar. Hiervoor heb ik een hele leuke locatie gevonden. De andere zal rond het najaar zijn. Tegen die tijd zullen jullie er uiteraard meer over horen! Mocht jij nou een geweldig idee hebben voor een minishoot let me know!

Ooh en wel leuk om te weten; als mijn nieuwe website online gaat komt ook mijn nieuwe aanbod online. Van sommige shoots zal ik al standaard mini shoots gaan aanbieden!

Vrij werk: 

In 2019 volgde ik al een workshop landschap fotografie. Dit jaar ben ik op stap geweest met een collega fotograaf en heb ik kennis gemaakt met de geweldige wereld macro fotografie. Zo tof! Dit wil ik dit jaar dus meer gaan doen! 

Afspreken met leuke collega’s:

Vorig jaar februari sprak ik af met een hele leuke gezellig groep fotograferen en later in het jaar kwamen er meerdere spontane fotografie afspraken! Dat was zo leuk! Ook dit jaar wil ik dat lekker blijven doen. Zo leuk om het met elkaar over je passie te hebben en van elkaar te leren!

Prive:

Ook privé staat er dit jaar wat leuks op de planning. Wij gaan namelijk in de loop van het jaar verbouwen! Zo leuk! Helaas is de studio dan wel een paar weken gesloten, maar daar komt een passende oplossing voor! 

Nu alleen nog hopen dat de grote C dit jaar verdwijnt (of het in ieder geval, wat makkelijker maakt) en we een geweldig jaar krijgen!

About the Author

Leave a Reply

*