19
MEI
2020

Hoera, 5 jarig bestaan!

Comments : 0

HOERAAAA!!

Vandaag bestaat Van Zoelen Fotografie 5 jaar Van Zoelen Fotografie!

Het is vandaag een feestelijke dag, want mijn bedrijf bestaat vandaag 5 jaar! 5 jaar geleden stapte ik bij de kamer van koophandel naar binnen om mijn in te schrijven met Van Zoelen Fotografie en WAUWH wat is er veel gebeurd in die 5 jaar tijd! Wat heb ik mooie mensen en dieren mogen fotograferen en wat heb ik leuke mensen leren kennen!

Ik heb nieuwe dingen toegevoegd aan mijn pakketten (zoals cakesmash) en er zijn dingen verdwenen (zoals bruiloften). Ook heb ik mijn studio compleet opgezet en zo kan ik nu uitgebreide newborn, cakesmash en kidssessies in de studio doen! Zo tof! Ook heb ik heel veel nieuwe, toffe locaties ontdekt!

Maar 5 jaar is natuurlijk niet niks en daarom gooien we er vandaag een leuke winactie in!

Op mijn social media accounts (facebook & Instagram) kun je een cakesmash ter waarde van € 95,- winnen. En extra leuk; je hoeft er maar weinig voor te doen! Dus check snel Van Zoelen Fotografie op instagram of Facebook en wie weet zie ik jou binnenkort in mijn studio!

About the Author

Leave a Reply

*