Prijs wijzigingen 2023

Helaas ook ik kan er niet onder uit. Er moeten wat prijs wijzigingen gedaan worden. In dit artikel lees je welke wijzigingen er komen en wanneer ze in gaan.

Ook hier word alles duurder (en mijn tijd kostbaarder). En dus heb ik besloten om vanaf juni een prijs wijziging door te voeren. De laatste prijswijziging was al ruim anderhalf jaar geleden dus op zich is het ook geen ernst, (ik heb weer zoveel meer geleerd, meer ervaring) maar toch voelt het vervelend.

Newbornfotograaf - Van Zoelen Fotografie

Vanaf juni vind dus de prijs wijziging plaats. Dit betekend dat de prijzen van de pakketten omhoog zal gaan. Wel komt er bij zo ongeveer elke fotoshoot een harmonica boekje als cadeau blij (wat het toch weer een stukje leuker maakt).

Verder veranderen de prijzen van de nabestellingen iets. Hoge resolutie bestanden zullen iets duurder worden, maar hier komt wel weer een staffel op. Foto afdrukken blijven dezelfde prijs, net zo als canvassen. De albums zullen een minimale verhoging krijgen.

Newbornfotograaf - Van Zoelen Fotografie

Om de prijs wijziging toch nog een beetje leuk te maken heb ik besloten hem niet direct in te voeren en er nog een soort van verlenging aan te geven.

Boek jij tussen nu en juni een fotoshoot dan krijg je deze nog voor de huidige prijs. De fotoshoots mag plaats vinden in mei of juni. Het mooie weer komt er aan, dus doe er je voordeel mee!

Nog even een kleine opmerking; heb jij al een fotoshoot geboekt dan blijft die prijs uiteraard staan!

Share this post:

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.