Resultaat kerst mini shoots 2022

Het is al weer even geleden; de kerst mini shoots. Alles is afgeleverd, de eerste kerstkaarten heb ik al gezien en dus is het ook tijd om er eens even een blogje aan te wijden!

KERST MINI SHOOTS - VAN ZOELEN FOTOGRAFIE

Wauwh wat was het ook dit jaar weer een feest! Er stonden 8 mini shoots op de planning, dus altijd even afwachten hoe het gaat. Maar het was zo leuk! Alle kindjes mooi in de kleren en grote glimlachen. De een vond het wat spannend en moest even loskomen, de ander wou direct vrolijk op de foto en vond het jammer dat het al weer klaar was. Zo fijn dat ze zich allemaal zo op hun gemak voelden en het zo lekker liep!

KERST MINI SHOOT 2022 VAN ZOELEN FOTOGRAFIE

Wat het extra leuk maakte is dat het eigenlijk allemaal kindjes waren die ik al eens eerder mocht fotograferen. Sommige kindjes fotografeerde ik als baby, sommige komen elk jaar weer en dat is zo leuk om te zien!
Wat ik dit jaar ook erg leuk vond is dat de leeftijd van de mini shoots omhoog gaat. De eerste paar keer waren het vooral kleine kindjes (als in onder de 4 jaar). Dit jaar mocht ik ook een aantal oudere kinderen fotografen. Zo leuk die variatie in zo’n dag!

Kerst mini shoot 2022 Van Zoelen Fotografie

Ook dit jaar ben ik dus weer erg tevreden over de kerst mini shoots. Ik word er steeds enthousiaster van, maar ja wat wil je met allemaal van die knappe leuke kindjes! Dus volgend jaar gaan we gewoon weer door. Natuurlijk weer in met een andere opstelling! Leuke suggesties zijn altijd welkom haha!

kerst mini shoot 2022 van zoelen fotografie

Vinden jullie de foto’s van de kerst mini shoots net zo leuk als ik?

Ennne….. Zie ik jou volgend jaar ook met jou kinderen tijdens de kerst mini shoots?

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.