27
MEI
2020

Studio weer geopend

In dit artikel vertelde ik al dat ik weer begonnen wat met fotograferen op buiten locaties en vanaf vandaag is het weer mogelijk om een studiosessie te boeken! Yaaay!

Ik moet bekennen; ik vond het best wel even spannend om dit te besluiten. Maar ik heb een aantal aanpassingen gedaan en zo is het dan toch weer mogelijk om te gaan shooten in de studio. Uiteraard zal het iets anders gaan dan normaal en houd ik me aan een aantal regels, maar ik ben zo blij dat ik jullie ook voor de studiosessies weer kan verwelkomen!

Ik inmiddels een mondkapje binnen welke ik kan dragen als jullie dit prettig vinden en ik zorg dat er altijd genoeg desinfectie middel in de studio aanwezig is. Uiteraard maak ik voor en na elke sessie de studio helemaal schoon!

Helaas moet ik nu wel wat strenger zijn in de hoeveelheid mensen in mijn studio. Zo kan er tijdens een cakesmash of kidssessie maar een ouder mee en kunnen ook de broertjes en of zusjes niet mee.

Voor een newborn sessie veranderd er niet veel. Beide ouders zijn welkom en ook broertje zusjes foto’s kunnen gemaakt worden. Alleen de gene de de broertjes en zusjes komt ophalen mag momenteel mijn studio niet in. Normaal assisteert die gene mij nog wel eens in het gekke bekken trekken of het goed doen van wat kleertjes. Helaas is dit momenteel niet mogelijk.

Een paar kleine aanpassingen, die allemaal prima te doen zijn! En ik vind het zoooo fijn om ook weer lekker in de studio aan het werk te gaan! Ik kan niet wachten om de eerste newborns of kindjes weer te ontvangen!

About the Author

Leave a Reply

*