13
MEI
2020

We gaan weer fotograferen

Comments : 0

Lieve volgers; goed nieuws!!

Na alle reacties op zowel Facebook als INSTAGRAM over mij twijfels over het wel of niet fotograferen in deze periode heb ik besloten om toch weer aan de slag te gaan! Maar wel met wat aanpassingen! Ik wil natuurlijk geen risico’s nemen en alles zo goed mogelijk aanpakken.

Voor de shoots op een buiten locatie gelden daarom de volgende “regels”:

  • Alle mensen die op de foto gaan, komen uit het zelfde huishouden.
  • Geen van deze mensen heeft de laatse 2 dagen griep/koorts klachten gehad
  • Geen van deze mensen is de laats week ziek geweest
  • Er wordt 1,5m afstand van mij gehouden. Jullie zelf mogen wel gewoon bij elkaar staan.
  • Er worden geen handen geschut
  • Er worden geen foto’s op mijn camera als preview laten zien (Zo jammer, maar het kan helaas niet anders)
  • De shoots vind plaats op een locatie waar geen grote mensen massa’s komen om het afgesproken tijdstip.

De shoots in mijn studio zullen ook heel binnenkort ook weer van start gaan. Hiervoor komen uiteraard ook wat regels, maar deze zal ik later met jullie delen. Wel handig om te weten is dat ik sowieso tijdens de newbornshoots een mondkapje ga gebruiken. Ook zullen de hygiëne regels wat strenger worden. Mijn mondkapje (een hele fancy) is in bestelling, dus daar is het wachten nog even op! Zijn jullie benieuwd hoe die er uit ziet?

Maar vanaf vandaag is het dus weer mogelijk om fotoshoots te boeken met jouw gezin, je partner, je hond of paard op een buiten locatie!

Extra leuk; boek jij een fotoshoot voor deze maand dan krijg je 15% korting op de fotoshoot!

Nog leuker; de avonden worden weer langer en dus is het weer mogelijk om een fotoshoot in de avond of tijdens het gouden uurtje te boeken!

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Stuur me gerust een berichtje

Ik hoop tot heel snel lieve volgers!

About the Author

Leave a Reply

*