05
DEC
2016

Wie is Van Zoelen Fotografie

Comments : 0

Follow my blog with Bloglovin

img_9708-staand-webMijn naam is Judith van Zoelen, inmiddels al weer 26 jaar en samenwonend met mijn vriend en onze harige hond Puck. Op mijn 16e is mijn fotografie virus begonnen en dit is de laatste jaren uitgegroeid tot Van Zoelen Fotografie.

Ik begon met een klein compactcamera. Deze nam ik overal mee naartoe. Hierna volgden er nog een aantal camera’s en uiteindelijk kwam ik uit bij mijn huidige spiegelreflex. In de loop van de jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Zo heb ik de basis opleiding en de vakopleiding van de fotovakschool gedaan en hier ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen.

Naast het fotograferen had ik als hobby paarden. Zo ben ik mij de laatste jaren ook gaan verdiepen in het fotograferen van paarden en zo heb ik nu ook geregeld een paard voor mijn lens.

Helaas is de hobby paarden een beetje verwaterd en ben ik momenteel lekker aan het hardlopen en ga ik naar de sportschool. Verder vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Wat ik voornamelijk fotografeer? Dat is echt van alles. Zo heb ik vaak paarden en gezinnen voor de lens, maar doe ik ook vriendinnenshoots, loveshoots, newborns en zet ik zo af en toe een hond op de foto.

Verder vind ik het ook leuk om bezig te zijn met zelfportretten. Momenteel staat dit een beetje op een laag pitje, maar dit wil ik ook zeker weer gaan oppakken.

 

Wat je allemaal qua blogs kunt verwachten op Van Zoelen Fotografie? Vanalles! How to’s, kijkje achter de schermen, hoe ik te werk ga en natuurlijk resultaten van fotoshoots. Tips of suggesties zijn natuurlijk altijd welkom!

Leave a Reply

*