Cakesmash

HOERAAA, de eerste verjaardag van jouw kindje komt er aan! Hoe tof is het om dit alvast bij mij in de studio te komen vieren met een cakesmash! Ik zorg voor een mooie taart, slingers en ballonnen en jouw kindje mag helemaal los gaan op de taart. Tijdens een cakesmash is niets te gek en van smeren word ik helemaal blij!

Wil jij een cakesmash voor jouw kindje boeken? Reserveer dan een ongeveer een maand voor de verjaardag een plekje. Wil je de foto's ook gebruiken voor de uitnodiging? Reserveer dan een plekje anderhalve maand voor de verjaardag! Zo weet je zeker dat je jouw foto's op tijd binnen hebt.

Cakesmash Mini

Cakesmash
Uitgebreide proefserie
3 hoge resolutie bestanden
Incl taart en versiering

Uit te breiden met een mini of luxe album

€ 99,-

Cakesmash Midi

Cakesmash & Spetteren
Uitgebreide proefserie
5 hoge resolutie bestanden
Incl taart en versiering

Uit te breiden met een mini of luxe album

€ 129,-

Cakesmash Luxe

Feestfoto's, cakesmash & spetteren
Uitgebreide proefserie
7 Hoge resolutie bestanden
Incl taart en versiering

Uit te breiden met een mini of luxe album

€ 149,-

Alle cakesmash sessies kunnen uitgebreid worden met een mini of luxe album. Een mini album is een linnen album met maximaal 8 spreads. Een luxe album kan in verschillende materialen en is er al vanaf 15 spreads

Meer over albums
Albums Van Zoelen Fotografie

Recensie

Onlangs een cakesmash gedaan bij Judith in de studio. Ik heb voor nu alleen nog maar de proefwerken gezien, maar wat maakt ze super gave foto's! ze nam echt de tijd voor de kleine meid, ook als ze even niet meer wilde! kortom gaaf, ongedwongen en met veel passie voor t vak!!

FAQ

  • Wanneer vind een cakesmash plaats?

    Een cakesmash vind ongeveer een maand voor de verjaardag plaats. Wil je de foto's ook gebruiken voor een uitnodiging? Dan plannen we een datum rond de anderhalve maand voor de verjaardag. Zo heb je ook rustig de tijd om een uitnodiging te maken.

  • Moet ik zelf alle slingers en ballonnen regelen?

    Nee, het enige wat jij hoeft te regelen voor de cakesmash is de outfit van jouw kindje. Voor de rest zorg ik. Uiteraard mag je altijd zelf spulletjes meenemen, maar dit hoeft niet.

  • Moet ik zelf een taart regelen?

    Nee, ik zorg voor de taart. Je kunt kiezen uit een giant cupcake en een "gewone" taart vorm.