Over mij

Hallooo! Wat leuk dat je meer over mij en mijn bedrijf wilt weten! Ik ben Judith Armande, geboren in 1990 in het mooie Nieuwleusen en samen met mijn man Roy, ons zoontje Otis en onze 2 boefjes van honden wonen wij in een heerlijk huisje in het buitengebied van Dalfsen.

Ik ben gek op Zuid Limburg, zon en ijsjes. En dan helemaal op een combinatie van die 3, haha!

Naast mijn eigen bedrijf ben ik parttime werkzaam als 1000poot bij Klinge Tweewielers. De plaatselijke tweewielerzaak waar ik een leuke afwisselende baan heb met de verkoop van fietsen en accessoires en alle erbij horende taken.

Over mijn bedrijf

In juni 2015 stapte ik naar de kvk om Van Zoelen Fotografie officieel mijn bedrijf te maken. En woowh wat vond ik dit spannend! Inmiddels bestaat mijn bedrijf al weer meer dan 5 jaar en heb ik heel wat geleerd.

Elk jaar probeer ik verschillende cursussen, opleiding of workshops te volgen. Want uitgeleerd ben je natuurlijk nooit. Zo heb ik de vakopleiding aan de fotovakschool gedaan, maar ook workshops newbornfotografie en style je newborn.

Ik vind het heerlijk om lekker buiten te fotograferen, maar daarnaast heb ik een studio bij ons thuis. Hier fotografeer ik Newborn, kids en cakesmash.

Mijn Favoriete locaties

Inmiddels heb ik al op heel veel verschillende locaties gefotografeerd. Hier onder vind je een paar van mijn favorieten! Jouw shoot toch op een andere locatie plaats laten vinden kan natuurlijk ook!

Sahara Ommen

Mijn nr 1 favoriete locatie is de Sahara in Ommen. Een mooie afwisselende locatie met vooral veel zand. De kinderen die ik fotografeer noemen het vaak een hele grote zandbak! Naast veel zand is er ook een mooie stukje heide en staan er prachtige bomen!

Zwarte Dennen

Een mooie afwisselende locatie is het Staphorster bos of ook wel de Zwarte Dennen. Vanaf de parkeerplaats loop je na het strandje, het bos in of de heide op. Voor ieder wat wils en direct een mooie afwisseling in de foto's!

Mijn studio

Voor een newborn, cakesmash, kinder of honden shoot verwelkom ik je graag in mijn knusse studio! Mijn Studio bevind zich tussen Dalfsen en Nieuwleusen!

Social media

Wil je meer over mij of mijn bedrijf weten? Wil je een shoot boeken? Of heb je gewoon een vraag? Via het contact formulier hier onder kun je contact met mij opnemen? Ik reageer binnen 48 uur (in het weekeind duurt het iets langer) Heb je na 48 uur geen reactie? Check dan even je spambox. Het komt af en toe voor de mailtjes hier in belanden.

Liever contact via social media? Stuur mij dan even een prive berichtje op mijn facebook pagina of op een van mijn 2 instagram accounts!

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]