Over mij

Hallooo! Wat leuk dat je meer over mij en mijn bedrijf wilt weten! Ik ben Judith Armande, geboren in 1990 in het mooie Nieuwleusen en samen met mijn man Roy, ons zoontje Otis en onze 2 boefjes van honden wonen wij in een heerlijk huisje in het buitengebied van Dalfsen.

Ik ben gek op Zuid Limburg, zon en ijsjes. En dan helemaal op een combinatie van die 3, haha!

Naast werken aan mijn eigen bedrijf vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Zo vind ik het leuk om dingen achter de naaimachine te maken of andere leuke DIY projecten te doen. Ook vind ik het heerlijk om lekker te sporten en te hardlopen!

Over mijn bedrijf

In juni 2015 stapte ik naar de kvk om Van Zoelen Fotografie officieel mijn bedrijf te maken. En woowh wat vond ik dit spannend! Inmiddels bestaat mijn bedrijf al weer bijna 7 jaar en heb ik heel wat geleerd.

Waar het allemaal begon? Met het fotograferen van paarden! Dat vloeide uit, naar portretten en honden. En inmiddels is is het newborn, cakesmash, zwanger en gezinnetjes!

Elk jaar probeer ik verschillende cursussen, opleiding of workshops te volgen. Want uitgeleerd ben je natuurlijk nooit. Zo heb ik de vakopleiding aan de fotovakschool gedaan, maar ook workshops newbornfotografie en style je newborn.

Ik vind het heerlijk om lekker buiten te fotograferen, maar daarnaast heb ik een studio bij ons thuis. Hier fotografeer ik Newborn, kids en cakesmash.

Mijn Favoriete locaties

Inmiddels heb ik al op heel veel verschillende locaties gefotografeerd. Hier onder vind je 2 van mijn favorieten! Heb je zelf een locatie die je helemaal geweldig vind? Dat kan natuurlijk ook! Wel hou ik van lichte buiten locaties!

Sahara Ommen

Mijn nummer 1 favoriete buiten locatie is de Sahara in Ommen. Een mooie afwisselende locatie met vooral veel zand. De kinderen die ik fotografeer noemen het vaak een hele grote zandbak! Naast veel zand is er ook een mooie stukje heide en staan er prachtige bomen om de hele zandverstuiving heen.

Mijn studio

Voor een newborn, cakesmash of kinder shoot verwelkom ik je graag in mijn knusse studio! Mijn Studio bevind zich tussen Dalfsen en Nieuwleusen en is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets, maar ook met de bus.

Social media

Wil je meer over mij of mijn bedrijf weten? Wil je een shoot boeken? Of heb je gewoon een vraag? Via het contact formulier hier onder kun je contact met mij opnemen? Ik reageer binnen 48 uur (in het weekeind duurt het iets langer) Heb je na 48 uur geen reactie? Check dan even je spambox. Het komt af en toe voor de mailtjes hier in belanden.

Liever contact via social media? Stuur mij dan even een prive berichtje op mijn facebook pagina of op mijn isntagram account

Contact

    Hoe heb je mij gevonden?