Newbornfotograaf Van Zoelen Fotografie Newbornfotograaf Van Zoelen Fotografie
Newbornfotograaf Van Zoelen Fotografie Newbornfotograaf Van Zoelen Fotografie

Newborn

Wauwh, je bent zwanger of jullie kindje is zelfs al geboren! Hoe mooi en bijzonder, maar wat gaat de tijd ook snel. Daarom ontvang ik jullie graag in mijn studio om jullie kleine pasgeboren baby vast te leggen tijdens een newbornshoot

Het fotograferen van jullie kleine wondertje gebeurt bij mij in mijn knusse studio in Dalfsen. Hier heb ik alles bij de hand om het jullie en jullie kindje zo aangenaam mogelijk te maken. De mooiste periode om jouw kindje te fotograferen is tussen de 11 en de 18 dagen na de bevalling. De kraam periode zit er op, jullie zijn wat bijgekomen, jullie hebben rustig aan elkaar kunnen wennen en kunnen genieten.

Bij elk pakket mogen jullie zelf kiezen wat voor een kleuren en materialen er gebruikt worden. Zo passen de foto’s ook echt bij jullie! Ik heb inmiddels een hele collectie aan manden, schalen, doeken, pakjes en wraps; dus keuze genoeg!

Newborn Mini

1 opstelling op de beanbag
Kleur vrij te kiezen
Bijpassende wrap, muts en of haarband

Uitgebreide proefserie
3 hoge resolutie bestanden

€ 99,-

Newborn Midi

2 a 3 verschillende opstellingen
1 opstelling met ouders

Uitgebreide proefserie
5 hoge resolutie bestanden
Album 15x15 8 spreads

Album is te upgraden naar een luxe album

€ 149,-

Newborn Luxe

2 a 3 verschillende opstellingen
1 opstelling met ouders en gezin
1 opstelling met broertje(s) en/of zusje(s)

Uitgebreide proefserie
7 Hoge resolutie bestanden
albums 15x15 8 spreads

Album is te upgraden naar een luxe album

€ 179,-

Bij het Midi en Luxe pakket is het mogelijk om up te graden naar een groter formaat of een luxe album. Een Luxe album kan besteld worden in verschillende materialen en is er al vanaf 15 spreads.

Meer over albums
Albums Van Zoelen Fotografie

Recensie

Met onze pasgeboren Naud hebben we een newborn shoot gedaan bij Judith. Ze deed het super! Alle tijd en aandacht voor Naud, mij en wat we nodig hadden (bijvoorbeeld voeden tussendoor) Heel ontspannen allemaal! Zeker een aanrader!
Wij hebben een newborn shoot bij Judith gehad. Erg vriendelijk en ze neemt alle tijd. Denkt in het belang van ons kindje. Dit maakt dat het een prettige ervaring was voor ons en voor onze zoon!

FAQ

  • Wanneer vind een newbornshoot plaats?

    Het mooiste is om deze tussen de 11 en de 18 dagen na de geboorte plaats te laten vinden. Bij een vroeg geboorte gaan we uit van de uitgerekende datum.

  • Wanneer boek ik een newborn shoot?

    Het handigst is om vast een plek te reserveren rond de 30 weken zwangerschap. Zo houd ik rond jouw uitgerekende datum verschillende plekjes vrij en ben je verzekerd van een plekje.

  • Moeten onze andere kinderen ook de hele shoot aanwezig zijn?

    Nee, wanneer er ook andere broertje(s) en/of zusje(s) zijn beginnen we met deze foto's. Als ze klaar zijn kunnen ze opgehaald worden of met een van de ouders naar huis.