Newbornfotograaf - Van Zoelen Fotografie

Recensies

Met een recensie helpt je niet alleen mij, maar ook mijn toekomstige klanten. Aan de hand van jouw recensie weten zij al een beetje wat ze verwachten kunnen.

Ik ben je dan ook erg dankbaar als je een recensie op google of facebook voor mij wilt achterlaten. Wil je dit liever anoniem doen? Dat kan natuurlijk ook door je recensie in het contact formulier in te vullen.

Recensie op google achterlaten

Wat een toffe meid is Judith!
Nu inmiddels al 3 shoots bij haar gedaan en elke keer weer super tevreden.

Ze weet kinderen goed op hun gemak te stellen, waardoor je de leukste foto's krijgt!

Ook mijn dochter vond het geweldig om even op het knopje van de fotocamera te drukken!

2 gezinsshoots gedaan bij Judith! Iedere keer was een feestje. De laatste keer heeft ook onze dochter van 4 enorm genoten. Iedere keer als ze de foto's ziet zegt ze weer, dat was leuk hè mama. Judith weet kinderen op hun gemak te stellen en neemt er echt de tijd voor. De foto's zijn snel binnen en van super kwaliteit. Iedere dag kijken we vol trots naar de mooie foto's van ons gezin.

Wij hebben een onwijs leuke en gezellige ochtend gehad. Er zijn diverse foto's op verschillende plekken gemaakt. Judith vind alles leuk en is superenthousiast en geduldig. Zeker een aanrader voor zowel mens als dier. Wij komen graag nog eens bij jou terug Judith.

Afgelopen maandag een newbornshoot gehad. erg vriendelijk en ze neemt alle tijd. denkt in het belang van ons kindje. dit maakt dat het een prettige ervaring was voor ons en voor onze zoon!

Onlangs een cakesmash gedaan bij Judith in de studio. Ik heb voor nu alleen nog maar de proefwerken gezien, maar wat maakt ze super gave foto's! ze nam echt de tijd voor de kleine meid, ook als ze even niet meer wilde! kortom gaaf, ongedwongen en met veel passie voor t vak!

Met onze pasgeboren Naud hebben we een newborn shoot gedaan bij Judith. Ze deed het super! Alle tijd en aandacht voor Naud, mij en wat we nodig hadden (bijvoorbeeld voeden tussendoor) Heel ontspannen allemaal! Zeker een aanrader!