Nieuw: All Black Studio shoots

Ik heb weer een leuk nieuw pakket aan het assortiment toegevoegd: All Black studio shoots! In deze blog vertel ik je er meer over!!

All Black; De naam zegt het al, alles zwart! Nouja alles? Bijna alles haha!

Tijdens deze studio shoot maak ik foto’s van jullie op een zwarte achtergrond. En de dresscode? Die is zwart! Lekker makkelijk! Je hoeft dus niet na te denken over welke kleding bij elkaar past, want zwart past altijd bij elkaar haha!

All Black studio shoot - Studiofotograaf - Van Zoelen Fotografie

De All Black studio shoot is een korte shoot en geschikt voor gezinnetjes, kinderen, zwanger, stelletjes, maar natuurlijk ook voor jou alleen! Het enige dat belangrijk is, is dat je kunt zitten op een hoge kruk of (voor de kids) zelfstandig goed kunt staan. Ik maak foto’s van jullie samen en zet iedereen ook apart op de foto!

Doordat de foto’s grotendeels zwart zijn, zijn ze tijdloos en passen ze in elk interieur!

All Black studio shoot - Zwangerschapsfotograaf - Van Zoelen Fotografie

En omdat het een compleet nieuw pakket is gooi ik er nu eerst een leuke introductie prijs in!

Dit pakket is vanaf nu te boeken voor de introductie prijs van € 50,- incl 1 hoog resolutie bestand! Jullie krijgen na de shoot een uitgebreide proefserie en extra bestanden afnemen is altijd mogelijk. Ook is het mogelijk (wanneer je als gezinnetje komt) om een harmonica album er bij te bestellen.

Rond het voorjaar zal ik nog een mini shoot dag houden met dit pakket en daarna gaat de prijs van het pakket omhoog naar de normale prijs.

All Black studio shoot - Studiofotograaf - Van Zoelen Fotografie

Wil jij nou zo’n toffe All Black studio shoot boeken? Of toch nog wat meer informatie? Of als eerste bericht over de mini shoot dag? Laat dan hier onder een reactie achter met een geldig mail adres, vul het contact formulier in op de contact pagina of gaan naar de fotoshoot boeken pagina. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op!

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.