Nieuw nabestel product: harmonica albums

Het assortiment van nabestel producten is weer bijgevuld. Dit keer is er een album toegevoegd! In deze blog laat ik jullie zien welk album er bij komt en wat de opties allemaal zijn! Dus ben jij nieuwsgierig? Lees dan zeker even verder!

De vraag naar harmonica albums kreeg ik al vaker, toen verkocht ik alleen nee. Na lang zoeken, uitproberen, nog meer zoeken en uitproberen vond ik een toffe leverancier en dus zijn ze toffe harmonica albums vanaf nu te bestellen!

Harmonica album - Van Zoelen Fotografie

De boekjes zijn 7×7 cm en verkrijgbaar in meerdere kleuren en opdrukken! Door het formaat en de magneet sluiting zijn de harmonica albums makkelijk mee te nemen. Je neemt ze zo mee in je tas en zo kun je op verjaardagen en feestjes pronken met jouw/jullie mooiste foto’s.

Er is keuze uit 10 verschillende kleuren. Zo zijn er lichte kleuren (roze, wit en grijs), maar ook donkere kleuren (zwart, donker groen, donker blauw, rood). Het materiaal is velvet of suede. In mijn studio heb ik van alle kleuren een kleurstaal zodat je ze kunt bekijken.

Ook is het mogelijk om er een opdruk op te laten zetten. Op de foto hier onder zie je een van de mogelijkheden, maar er is nog veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een naam, initialen, hartjes enz. (ook hiervan zijn voorbeelden).

Harmonica album - Van Zoelen Fotografie
Wanneer bestel je een album:

Een (harmonica) album hoef je niet perse bij het boeken van de shoot mee te bestellen. Dit kan ook nadat de shoot geweest is, maar ook nadat je al een bestelling hebt geplaatst. De foto’s van jouw shoot bewaar ik sowieso 2 jaar dus in die periode is het sowieso nog mogelijk om albums te bestellen.

Wil je meer voorbeelden zien of weten wat voor een albums ik nog meer kan leveren? Op mijn pagina Albums vertel ik er meer over.

Wil je nou direct zo’n leuke album bestellen? Dan kan je hier onder een reactie achter laten met een geldig mail adres en dan neem ik even contact met je op!

Share this post:

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.