Ja hoor ze zijn er weer! De kerst mini shoots!

Al een aantal jaar doe ik in november kerst mini shoots, dus ook dit jaar gaan we dat weer lekker doen! Elk jaar is een ander thema dus zo ook dit jaar weer!

Dit jaar heb ik dus dit leuke thema bedacht. Een klein beetje winter en een kleine beetje kerst en tot dit leuke plaatje gekomen! Een lekker neutrale achtergrond kleur, sneeuwvlokken op de achtergrond, nep sneeuw, een slee en natuurlijk een klein kerstboompje! Ik hou er van! Op het voorbeeld ligt er een leuk harig blauw kleurtje op de slee, maar deze kan ook gewisseld worden voor een ander leuk kleedje (ik heb in de collectie een aantal leuke kleurtjes, dus voor iedereen wat passends).

Leuk bij deze opstelling is dat je het lekker stoer kunt maken, met stoere boots en een muts. Maar bij deze opstelling is het natuurlijk ook heel leuk om in de nette (speciale kerst) kleren te gaan! Voor ieder dus wat wils!
Wil je advies over welke kleding je jouw kindje(s) het best aan kunt doen? Laat het me weten! Ik help je graag!

kerst mini shoots 2022 Van Zoelen Fotografie

Dan natuurlijk even de informatie:
Datum: zaterdag 5 november 2022
Tijdsduur: 20 minuten
Kosten: € 39,- incl 2 hoge resolutie bestanden (extra afnemen mogelijk), maximaal 3 kids per tijdsblok

Het zijn dus korte shoots, allemaal kort op elkaar, met allemaal het zelfde thema!

Tijdsvlakken:
9.00 Bezet
9.30 Bezet
10.00 Bezet
10.30 Bezet
11.00 Bezet
11.30

13.00
13.30
14.00 Bezet
14.30
15.00 Bezet
15.30 Bezet

Na de shoot krijg je, net zo als bij mijn andere shoots, een online afgeschermde gallery waar je uit je foto’s kunt kiezen. Zo kies je zelf de leukste foto’s uit!

Wil jij meer informatie? of een plekje reserveren? Vul het contact formulier in, laat hier onder dan even een reactie achter met een geldig mailadres OF laat een prive berichtje achter op een van mijn social media accounts.

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.