Nieuwe site + nieuwe pakketten

Ja hoor! Het heeft even geduurd, maar daar issie dan eindelijk! Mijn nieuwe site! Al een jaar was ik bezig met mijn site, maar er kwamen even een zwangerschap en een klein jongentje die mijn aandacht nodig is tussendoor! De laatste weken ben ik terwijl meneer lag te spelen in de box of aan het dutten was dus druk aan de bak geweest. Met als resultaat dus mijn nieuwe site! Ik ben er erg blij mee! Maar er gaan nog wel wat kleine aanpassingen plaats vinden. Zo moeten er nog wat dingetjes worden toegevoegd en wil ik nog wat dingetjes veranderen.

Samen met het online zetten van mijn nieuwe site heb ik ook een aantal nieuwe pakketten online gezet. Ik zal ze hier onder even kort benoemen!

Het eerste nieuwe pakket is een pakket voor de zwangere dames (en eventueel hun partner). Het is nu namelijk mogelijk een studioshoot te boeken tijdens jouw zwangerschap. De shoot ziet er als volgt uit:
Shoot van 30 minuten in mijn studio
Zwarte achtergrond en voorkeur voor zwarte kleding
Foto’s van jou alleen maar ook foto’s met jouw partner mogelijk
Meer informatie over dit pakket vind je hier.

Zwangerschapsfotograaf Van Zoelen Fotografie

Het 2e pakket is voor de honden eigenaren. Naast het boeken van een buiten shoot met jouw hond is het nu mogelijk om een studio shoot voor jouw hond te boeken. We kiezen samen welke achtergrond en er kan gespeelt worden met kratjes en manden.
Meer over dit pakket vind je hier.

Hondenfotograaf Van Zoelen Fotografie

Het 3e pakket is voor de paarden eigenaren. Black foto’s! Black foto’s vond ik altijd erg tof, maar hield ik me nooit mee bezig. Maar na de kerstkrans minishoots ben ik enthousiast geworden en vanaf nu is het dus mogelijk om black foto’s te laten maken! De foto’s worden bij jouw op stal gemaakt (dus een geschikte plek hiervoor is wel een vereiste). Mocht je benieuwd zijn als er bij jouw op stal een geschikte plek is voor blackfoto’s stuur me dan even een berichtje!
Meer info over dit pakket vind je hier.

Paardenfotograaf Van Zoelen Fotografie

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwe pakketten en mijn nieuwe website vinden! Ik zou het leuk vinden als je dit in een reactie achterlaat!

comments (2)

 • Evita
  25 mei 2022 at 09:20

  Prachtige site, echt helemaal jij! 🙂

  • vanzoelenfotografie
   27 mei 2022 at 12:32

   Aah lief! Dankjewel!

Add comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.